Liikelahjat netistä yritykselle

Liikelahjojen avulla voit vahvistaa yrityksen brändiä, sitouttaa asiakkaita ja luoda positiivisia asiakaskokemuksia. Fiksulla liikelahjalla voit erottautua kilpailijoista ja luoda aitoa kilpailuetua kilpailulla toimialalla.

Liikelahjojen hankkiminen onnistuu helposti –katso netistä yritykselle sopiva liikelahja vaikka heti!

Tästä syystä liikelahjat ovat hyvä investointi

Liikelahja voi olla fiksu investointi, kun sen avulla saadaan asiakas yllättymään positiivisesti. Liikelahjojen kolme hyötyä ovat:

  1. Brändin vahvistaminen

Mikä onkaan konkreettisempi tapa vahvistaa oman yrityksen brändiä, kun antaa asiakkaille yrityksen brändillä tehtyjä erilaisia tuotteita. Suosittuja liikelahjoja ovat erilaiset arjessa hyödylliset välineet, kuten kynät ja muistiot. Liikelahjat voivat olla myös hieman erikoisempiakin. Nykyään voit tarjota asiakkaille vaikka termospullon tai laadukkaat kuulokkeet lahjana!

  1. Pidempi asiakkuus

Tyytyväiset asiakkaat pysyvät pidempään asiakkaana. Voit tarjota asiakkaille tyylikkäitä liikelahjoja esimerkiksi merkkipäivinä tai säännöllisin väliajoin. Näin asiakas muistaa yrityksesi myös silloin, kun uusia hankintoja tehdään. Tyytyväisen asiakkaan keskiostokset kasvavat, jolloi voit myös tehdä enemmän kauppaa!

  1. Erottautuminen kilpailijoista

Voit erottautua helposti kilpailijoista tarjoamalla laadukkaita ja hyödyllisiä lahjoja asiakkaille. Hyvä tapa on linkittää liikelahja jollain tavalla yrityksen toimialaan – joko asiakasyrityksen tai myyjän.

Hanki tyylikäs liikelahja ja luo positiivinen asiakaskokemus

Liikelahjat ovat oiva tapa vahvistaa yrityksen brändiä, luoda positiivisia suhteita asiakkaisiin ja henkilöstöön sekä erottautua kilpailijoista. Nykypäivän digitalisaation myötä liikelahjojen hankkiminen on helpottunut huomattavasti, kun yritykset voivat tilata niitä kätevästi verkosta.