Villi länsi saapui pelimaailmaan

Mikä sopisi paremmin slotteihin kuin Villin lännen teema? Alue tunnettiin lainsuojattomien ja palkkionmetsästäjien paikkana, jossa arvostettiin myös viihdettä. Kapakoissa pelattiin uhkapelejä, seurattiin tanssiesityksiä ja otettiin mittaa miehestä saluunoiden ovien heilumisen tahtiin. Nykyisin Villin lännen tunnelman vuoksi ei tarvitse onneksi asettua alttiiksi luotien viuhumiselle, vaan riittää, kun avaa nettiyhteyden ja tutustuu kasinomaailman teeman ympärille rakennettuihin slotteihin. Sielläkin saluunan ovet käyvät ja tanssirevyyt tanssivat can-canin tahtiin. Ruudun takana pelaaja on kuitenkin turvassa eikä ole tarvetta vilkuilla jatkuvasti olan yli vaaroja.

The Great Train Heist

NetEntin Wild Wild West: The Great Train Heist on nimensä mukaisesti junanryöstöön sijoittuva kolikkopeli, jonka teema on äärimmäisen jännittävä. Siinä ovat kaikki ajan henkeen kuuluvat elementit mukana.Pelintuottajalle tuttuun tapaan slotti on tehty upeaksi animaatioksi, jonka äänimaailma ja erikoistoiminnot ovat huippuluokkaa. Peli ei rullaa tylsällä kaavalla, vaan siinä on useita eri ulottuvuuksia, jotka tuovat peliin lisämakua. Aarrearkuista pomppaa esiin bonus, jonka avulla panokset saa moninkertaistettua. Peli tarjoaa myös rutkasti ilmaiskierroksia eikä wild-merkeistä ole puutetta. Tässä pelissä niitä on tarjolla monenlaisia.

Dead or Alive

Sama pelitalo on tuonut markkinoille muitakin Villin lännen pelejä, kuten Dead or Alive -slotin, jossa lainsuojattomat pitävät kaupungin asukkaita pelon avulla varpaillaan. Pelaaja pääseekin cowboyn hommiin, sillä sheriffi tarvitsee kipeästi apua. Symboleina vilahtelevat tietenkin sheriffin hattu, viskilasi, revolveri ja sheriffin kyltti, erikoistehosteet toimivat ja musiikki saa jalan vipattamaan. Tällä tavalla on mahdollista päästä virittäytymään historian huikeaan tunnelmaan.

Todellinen Villi länsi

Westernit tekivät Villin lännen meille tutuksi television kautta. Ajan elokuvatähdet, kuten Clint Eastwood, nousivat alan leffojen suosikeiksi. Oikea Villi länsi oli kuitenkin karu paikka, jonka tarinat ovat useimmiten romantisoituja elokuvia ja kirjallisuutta varten.Rajaseuduille paremman elämän perään lähteneet kohtasivat odottamattomia vastuksia, kun taas monet menehtyivät tauteihin ja puutteeseen, jota aiheutui uusilla kulkemattomilla seuduilla. Alueen alkuperäisväestöön kuuluvat intiaanit joutuivat väistymään uusien tulijoiden tieltä. Valloittaminen käynyt ilman suuria menetyksiä, puolin ja toisin.